Ben je klaar om afscheid te nemen van je huidproblemen?

Rood licht therapie is een effectieve en natuurlijke manier om huidaandoeningen zoals acne, eczeem en psoriasiste verlichten. Dit is hoe het werkt:

  1. Stimuleert collageenproductie: Met een strakke & gezonde huid als resultaat.
  2. Vermindert ontstekingen: Met minder breakouts en minder roodheid als resultaat.
  3. Verhoogt de celvernieuwing: Met een een gladdere huid als resultaat.

Nog niet overtuigd? Probeer onze lampen 120 dagen zonder risico. Niet tevreden? Retourneer kosteloos en krijg je volledige aankoopbedrag terug.

PROBEER 120 DAGEN RISICOVRIJ

Onze Rood Licht Therapie lampen

Ontdek de natuurlijke voordelen van lichttherapie voor huidgezondheid, verbeterde slaap en verhoogde energie. Probeer het nu 120 dagen gratis en ervaar zelf de transformatie.

1 van 3
Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie - Dermatologen

het protocol

Eenvoudige thuisbehandelingen van 10 min/dag

Rood licht therapie behandelingen zijn zeer eenvoudig. Dit zijn de richtlijnen voor een effectieve huidbehandeling:

  • Tijd per sessie: Slechts 10 minuten
  • Frequentie: 3-5 sessies per week
  • Modus: Rood en infraroodlicht
  • Doelgebied: Plek van symptomen
  • Optimale Afstand: 10-15cm van je huid

Begin vandaag nog en omarm een stralende, gezonde huid - binnen handbereik, in je eigen huis.

PROBEER 120 DAGEN RISICOVRIJ

Bevalt het toch niet? Geen probleem!

Twijfel je nog? Gelukkig hoef je ons niet zomaar op ons woord te geloven. We zijn zo overtuigd van de kracht van deze therapie dat al onze klanten het 120 dagen risicovrij kunnen uitproberen.

Mocht je binnen deze periode tot de conclusie komen dat rood licht therapie niet bij je past? Geen probleem! Je kunt het Helios apparaat eenvoudig retourneren zonder kosten, en we storten het volledige bedrag terug op jouw rekening.

Shop Nu

Veel gestelde vragen

Is rood licht therapie veilig?

Ja, rood licht therapie is veilig. Het heeft na duizenden wetenschappelijke studies nog nooit ernstige bijwerkingen getoond. Mensen die lichtgevoelig zijn kunnen echter beter geen roodlichttherapie gebruiken.

Alle Helios apparaten ondergaan uitgebreide tests en kwaliteitsborging. Helios apparaten zijn CE en RohS gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen in de markt.

Wat is het verschil tussen rood- en infrarood licht?

Rood licht is 660 nm en infrarood licht is 850 nm. Infrarood licht is niet met het blote oog te zien, rood licht wel.

650 Nanometer rood licht:
Wordt in hogere mate geabsorbeerd door het huidweefsel, waardoor het bijzonder effectief is voor het stimuleren van de gezondheid van de huid en het verhogen van de collageenproductie.

850 Nanometer nabij infrarood licht:
Heeft het vermogen om dieper door te dringen in het weefsel, organen en gewrichten, om inflamatie te verminderen en te herstellen.

Met Helios is het mogelijk om het rode en het infrarode spectrum zowel tegelijk als afzonderlijk van elkaar aan te zetten.

Hoe vaak gebruik ik rood licht therapie?

Gebruik rood lichttherapie 4 tot 7 keer per week, 10 tot 20 minuten per sessie.

Heb ik oogbescherming nodig?

Uit onderzoek blijkt dat rood licht therapie veilig is voor de ogen en kan helpen bij oogklachten zoals staar, macula degeneratie en oogletsel. Het kan zelfs het zicht verbeteren, vooral bij mensen boven de 40 jaar. Als het felle licht oncomfortabel is, kun je je ogen sluiten en nog steeds profiteren van de voordelen. Ook kun je gebruik maken van de bijgeleverde oogbescherming. Als je je ogen open wilt houden, vermijd dan direct in de lamp te kijken en kijk erlangs om comfortabeler te blijven tijdens de behandeling.

Hoe zit het met verzenden en retourneren?

Naast dat je gratis verzending krijgt bij Helios, mag je je apparaat ook 120 dagen vrijblijvend testen. Kom je er tijdens deze 120 dagen achter dat het niks voor je is? Dan mag je hem kosteloos weer naar ons terugsturen en zullen wij het volledige bedrag terugstorten.

Krijg ik garantie?

Op onze meeste apparaten zit 3 jaar garantie, check hiervoor de specifiek product pagina.