FAQ

Heb je hulp nodig?

Geen probleem! We helpen je graag.

Bel via +31 6 24440295

Of mail via info@heliosredtherapy.com

Bestellen en verzenden

Wat zijn de verzendkosten?

We verzenden vanuit ons magazijn in Nederland en bieden gratis verzending naar de meeste landen. Alle zendingen zijn verzekerd, zodat je verzekerd bent tegen eventuele schade tijdens het verzenden. Kijk op de afrekenpagina voor de exacte verzendkosten en levertijden naar jouw adres.

Ontvang ik een track & trace code?

Jazeker! Deze ontvang je per mail nadat je bestelling verzonden is.

Wat gebeurt er als mijn bestelling geleverd wordt als ik niet thuis ben?

Deze zal worden afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt van de door jou gekozen koeriersdienst. Je ontvangt hierover een e-mail van de koeriersdienst. Mocht dit niet gebeuren, dan kun je met de Track & Trace code opzoeken waar jouw pakket zich bevindt. Als het dan nog steeds onduidelijk is waar je pakket is, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Wij versturen al onze pakketten aangetekend, wat inhoudt dat bij ontvangst een handtekening nodig is. Vergeet dus niet je identificatie mee te nemen naar het afhaalpunt.

Verzenden jullie verzekerd?

Ja, wij verzenden al onze pakketten verzekerd. Dit betekent dat elk pakket dat je bij ons bestelt, vanaf het moment van verzending tot aan de levering volledig verzekerd is. Mocht er tijdens het transport iets gebeuren met je pakket, zoals verlies, beschadiging of diefstal, dan ben je volledig gedekt. We nemen de veiligheid en zekerheid van jouw zendingen uiterst serieus en streven ernaar om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en in perfecte staat bij je aankomt.

Versturen jullie ook naar het buitenland?

Ja, wij bieden internationale verzending aan naar de meeste landen. Bekijk hiervoor de verzendinformatie en -opties op de afrekenpagina.

Houd er rekening mee dat voor internationale zendingen buiten de EU handelsregio mogelijk douanekosten en invoerrechten kunnen gelden, die voor rekening van de ontvanger zijn - tenzij anders vermeld op de afrekenpagina.

Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Bestellingen die vóór 23:00 geplaatst worden zijn vaak de volgende werkdag al in huis. Uitzonderingen daargelaten, in dergelijke gevallen wordt dit altijd duidelijk vermeld.

Retourneren

Hoelang is mijn bedenktermijn?

We bieden een retour- of omruilbeleid van 120 dagen als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling. Bekijk voor
meer informatie hier ons retourbeleid.

Kan ik geopende producten retour sturen?

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wat moet ik doen als mijn bestelling beschadigd of onvolledig is?

We vragen je vriendelijk om je bestelling binnen 24 uur na ontvangst te controleren op eventuele tekorten of schade. Als je iets opmerkt, laat het ons dan binnen die periode weten door een e-mail te sturen naar info@heliosredtherapy.com. Na deze termijn vervalt je recht om een claim in te dienen voor gebreken aan de geleverde goederen.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wanneer u een gedeelte of de volledige bestelling wilt retourneren, kunt u ons daarvan op de hoogte te stellen. Dat kan per mail, wij zullen je vervolgens verdere retourinstructies geven.

Hoe snel krijg ik mijn geld terug na een retour?

Na het ontvangen van je geretourneerde bestelling streven wij ernaar om je geld binnen 5 dagen terug te storten, maar uiterlijk binnen 14 dagen. Het bedrag wordt teruggestort via dezelfde betaalmethode die je gebruikt hebt voor de aankoop. Houd er rekening mee dat de exacte tijd dat het bedrag op je rekening verschijnt afhankelijk is van je bank. Dit kan dus variëren en is iets waar wij geen invloed op hebben.

Garantie en Klachten

Bieden jullie garantie?

Ja, op de meeste van onze producten bieden wij een volledige garantie van 3 jaar. We adviseren je om de productpagina te bekijken voor de specifieke garantieduur van elk product. Voor meer gedetailleerde informatie over de garantievoorwaarden en -termijnen kun je ons terugbetalingsbeleid raadplegen.

Ik heb een klacht, wat doe ik nu?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@heliosredtherapy.com, wij gaan voor 100% klanttevredenheid en zullen dan ook ons uiterste best doen om tot een passende oplossing te komen.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via WebwinkelKeur

Tevens is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

 • Helios Red Therapy

  • Graafseweg 33
  • 6512 BP Nijmegen
  • +31 6 24440295
  • info@heliosredtherapy.com
  • KvK: 80973698
  • BTW: NL003519232B07