Contact

Stuur ons een mailtje naar info@heliosredtherapy.com, wij helpen je graag verder! Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al tussen.

Contactformulier

Veelgestelde Vragen

Is rood licht therapie veilig?

Ja, rood licht therapie is veilig. Het heeft na duizenden wetenschappelijke studies nog nooit ernstige bijwerkingen getoond. Mensen die lichtgevoelig zijn kunnen echter beter geen roodlichttherapie gebruiken.

Alle Helios apparaten ondergaan uitgebreide tests en kwaliteitsborging. Helios apparaten zijn CE en RohS gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen in de markt.

Wat is het verschil tussen rood en infrarood licht?

Rood licht is 660 nm en infrarood licht is 850 nm. Dit betekent dat het rode licht de huid aan de oppervlakte geneest, terwijl het infrarode licht dieper in de huid doordringt.

Hoe gebruik ik rood licht therapie?

Gebruik je apparaat voor roodlichttherapie 10-20 minuten per dag, 3-5 keer per week. Blijf 15-30 cm van het apparaat vandaan en draag altijd oogbescherming. Voor indrukwekkende resultaten heb je tussen de 6-12 sessies nodig. Alle apparaten worden geleverd met een gedetailleerde gebruikershandleiding.

Heb ik een beschermende bril nodig?

Uit onderzoek blijkt dat rood licht therapie veilig is voor de ogen en kan helpen bij oogklachten zoals staar, macula degeneratie en oogletsel. Het kan zelfs het zicht verbeteren, vooral bij mensen boven de 40 jaar. Als het felle licht oncomfortabel is, kun je je ogen sluiten tijdens de behandelingen en nog steeds profiteren van de voordelen. Als je je ogen open wilt houden, vermijd dan direct in de lamp te kijken en kijk erlangs om comfortabeler te blijven tijdens de behandeling.

Hoe zit het met de verzending?

Zodra je bij ons bestelt, houden we je op de hoogte met onze track & trace-functie voor realtime updates over de status van je bestelling.

Ons team is toegewijd aan snelle en probleemloze leveringen. Door de grote vraag kan de verzending echter langer duren dan normaal. Controleer de geschatte levertijd bij het afrekenen.

Wat is jullie retourbeleid?

Je hebt de komende 30 dagen de mogelijkheid om onze producten uit te proberen. Mocht je niet tevreden zijn, kun je ze retourneren en ontvang je een volledige terugbetaling. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en specifieke resultaten niet gegarandeerd zijn. We zijn echter vol vertrouwen dat je er voordeel uit zult halen en we staan volledig achter ons product.

Hoe kan ik jullie bereiken?

We zijn trots op onze klantenservice. Raadpleeg onze Contact Pagina om met ons in contact te komen!