Wetenschappers hebben meer dan duizend collegiaal getoetste onderzoeken uitgevoerd naar rood licht therapie. Deze onderzoeken hebben buitengewoon veel positieve resultaten laten zien. Het is een legitieme en veelgebruikte gezondheidsinterventie voor huidgezondheid.

Huidvoordelen Rood licht therapie

Inklapbare content

Bevordering van collageenproductie voor een jeugdige uitstraling

Rood Licht Therapie dringt diep door in de huid en stimuleert de fibroblasten in de dermislaag om collageen en elastine te produceren. Deze toegenomen collageenproductie leidt tot een stevigere huid en vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels, waardoor de huid een jeugdige en gezonde uitstraling krijgt.

Vermindering van ontstekingen en roodheid bij aandoeningen zoals rosacea

Het rood licht werkt op cellen in de huid, waardoor ontstekingsremmende enzymen worden geactiveerd. Deze enzymen helpen ontstekingen te verminderen en de roodheid te kalmeren die vaak gepaard gaat met aandoeningen zoals rosacea, waardoor de huid er egaler en rustiger uitziet.

Verbetering van de wondgenezing en littekens.

Rood Licht Therapie versnelt het genezingsproces door de productie van fibroblasten te stimuleren. Deze fibroblasten spelen een essentiële rol bij het aanmaken van nieuw collageen en het herstellen van beschadigde huidgebieden, waardoor littekens verminderen en de huid sneller herstelt.

Behandeling van acne en acne littekens

Rood licht heeft antimicrobiële eigenschappen die de groei van acne-veroorzakende bacteriën verminderen. Het helpt ook bij het verminderen van ontstekingen in de huid, waardoor bestaande acne-littekens vervagen en nieuwe acne-uitbraken worden voorkomen.

Verlichting van psoriasis en eczeem symptomen

Rood licht vermindert ontstekingen en vertraagt de overmatige celdeling die kenmerkend is voor psoriasis en eczeem. Dit helpt bij het verlichten van jeuk en roodheid en bevordert een gezondere huid zonder de ongemakken van deze huidaandoeningen.

  • Aantal sessies voor een optimaal resultaat

    Tussen 10 en 12 behandelingen. Voor behoud van resultaat: 2-3 onderhoud sessies per week.

  • Aanbevolen tarief voor één sessie

    €40

  • Aanbevolen tarief voor een pakket

    €350 voor 10 behandelingen

Waarom samenwerken met Helios?

Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie - Dermatologen

Verhoogde Patiënten Tevredenheid

Veel patiënten geven de voorkeur aan niet-invasieve en pijnloze behandelingen boven ingrijpende procedures. Het aanbieden van Rood Licht Therapie verhoogt de patiënttevredenheid en trekt ook nieuwe patiënten aan, gezien de toenemende populariteit van deze therapie.

Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie schoonheidsspecialisten

Extra Inkomenstroom

Door Rood Licht Therapie aan te bieden in je praktijk, maak je klanten vertrouwd met deze therapie. Als ze ervoor kiezen om deze behandeling thuis voort te zetten, kun je als schoonheidsspecialist verdienen als affiliate van Helios.

Neem contact met ons op