Ons verhaal

Bij Helios Red Therapy staat de verbondenheid met de natuur centraal in onze overtuigingen over een gezonde levensstijl. In onze moderne samenleving zijn we vaak vervreemd van de natuur en dit heeft gevolgen voor onze gezondheid. Te veel mensen missen de essentiële blootstelling aan zonlicht, wat kan leiden tot energiegebrek, huidproblemen en chronische pijn.

Recente onderzoeken wijzen uit dat onvoldoende blootstelling aan zonlicht een aanzienlijk volksgezondheidsprobleem vormt, verantwoordelijk voor honderdduizenden sterfgevallen per jaar in de Verenigde Staten en Europa.

Met de toenemende tijd die we binnen doorbrengen en een overmatige blootstelling aan blauw licht is er een dringende behoefte aan verandering.

Wij zetten ons in om iedereen de voordelen van zonlicht te laten ervaren, ongeacht hun locatie of drukke levensstijl. Onze hoogwaardige rood lichttherapie apparaten benaderen de kracht van zonlicht en brengt dit binnen handbereik. Zo hopen wij bij te dragen aan een gezondere samenleving.

Contact

Stuur ons een mailtje naar info@heliosredtherapy.com, wij helpen je graag verder! Je kunt ook onderstaand formulier invullen. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al tussen.

Contactformulier

Veelgestelde Vragen

Is rood lichttherapie veilig?

Ja, rood licht therapie is veilig. Het heeft na duizenden wetenschappelijke studies nog nooit ernstige bijwerkingen getoond. Mensen die lichtgevoelig zijn kunnen echter beter geen roodlichttherapie gebruiken.

Alle Helios apparaten ondergaan uitgebreide tests en kwaliteitsborging. Helios apparaten zijn CE en RohS gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen in de markt.

Wat is het verschil tussen rood en infrarood licht?

Rood licht is 660 nm en infrarood licht is 850 nm. Dit betekent dat het rode licht de huid aan de oppervlakte geneest, terwijl het infrarode licht dieper in de huid doordringt.

Hoe vaak gebruik ik rood lichttherapie?

Gebruik rood lichttherapie 4 tot 7 keer per week, 10 tot 20 minuten per sessie.

Heb ik een beschermende bril nodig?

Uit onderzoek blijkt dat rood lichttherapie veilig is voor de ogen en kan helpen bij oogklachten zoals staar, macula degeneratie en oogletsel. Het kan zelfs het zicht verbeteren, vooral bij mensen boven de 40 jaar. Als het felle licht oncomfortabel is, kun je je ogen sluiten tijdens de behandelingen en nog steeds profiteren van de voordelen. Als je je ogen open wilt houden, vermijd dan direct in de lamp te kijken en kijk erlangs om comfortabeler te blijven tijdens de behandeling.

Hoe zit het met de verzending?

Zodra je bij ons bestelt, houden we je op de hoogte met onze track & trace-functie voor realtime updates over de status van je bestelling.

Ons team is toegewijd aan snelle en probleemloze leveringen. Door de grote vraag kan de verzending echter langer duren dan normaal. Controleer de geschatte levertijd bij het afrekenen.

Wat is jullie retourbeleid?

Je hebt de komende 30 dagen de mogelijkheid om onze producten uit te proberen. Mocht je niet tevreden zijn, kun je ze retourneren en ontvang je een volledige terugbetaling. We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en specifieke resultaten niet gegarandeerd zijn. We zijn echter vol vertrouwen dat je er voordeel uit zult halen en we staan volledig achter ons product.

Hoe kan ik jullie bereiken?

We zijn trots op onze klantenservice. Raadpleeg onze Contact Pagina om met ons in contact te komen!