Onderzoekers hebben meer dan duizend collegiaal getoetste onderzoeken en studies uitgevoerd naar verschillende soorten lichttherapie (ook wel fotobiomodulatie of low-level lasertherapie genoemd). Het onderzoek heeft een overweldigende hoeveelheid positieve resultaten laten zien. Hier is waarom het een waardevolle aanvulling kan zijn op je orthomoleculaire praktijk.

Inklapbare content

Vermindering van ontstekingen en chronische aandoeningen

Door de vermindering van pro-inflammatoire cytokines en de verhoging van anti-inflammatoire cytokines kan rood licht therapie helpen bij het verminderen van ontstekingsprocessen in het lichaam, wat een kernpunt is in vele chronische aandoeningen.

Verbetering van de bloedcirculatie

De therapie stimuleert de vorming van nieuwe capillairen, wat leidt tot een verbeterde microcirculatie. Dit verbetert de zuurstof- en voedingsstoftoevoer naar cellen en helpt bij het verwijderen van afvalproducten, wat cruciaal is voor cellulaire gezondheid.

Ondersteuning van mentale gezondheid

De stimulatie van mitochondriale activiteit door rood licht therapie draagt bij aan een algehele gezondheidsverbetering, vermindering van pijn en ontstekingen, en kan potentieel de hersenfunctie verbeteren. Dit kan resulteren in een verbeterde gemoedstoestand en een afname van depressieve symptomen.

  • Aantal sessies voor een optimaal resultaat

    Tussen 10 en 12 behandelingen. Voor behoud van resultaat: 2-3 onderhoud sessies per week.

  • Gemiddeld tarief voor één sessie

    €40 per sessie.

  • Aanbevolen tarief voor een pakket

    €350 voor 10 behandelingen

Ontdek hoe Rood Licht Therapie uw praktijk kan verbeteren

Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie - Dermatologen

Verbeterde herstelresultaten voor jouw patiënten

Denk aan een patiënt die worstelt met een chronische aandoening. Met Rood Licht Therapie kun je pijn verminderen, ontstekingen minimaliseren en herstel aanzienlijk verbeteren in een kortere tijd. Dit stelt je patiënt in staat om hun welzijn te herwinnen en weer actief deel te nemen aan het dagelijks leven.

Rood licht therapie orthomoleculaire therapeut

Extra Inkomstenstroom

Door Rood Licht Therapie aan te bieden in je praktijk, maak je klanten vertrouwd met deze therapie. Als ze ervoor kiezen om deze behandeling thuis voort te zetten, kun je als orthomoleculair therapeut verdienen als affiliate van Helios.

Neem contact met ons op