Onderzoekers hebben meer dan duizend collegiaal getoetste onderzoeken en studies uitgevoerd naar verschillende soorten lichttherapie (ook wel fotobiomodulatie of low-level lasertherapie genoemd). Het onderzoek heeft een overweldigende hoeveelheid positieve resultaten laten zien. Hier is waarom het een waardevolle aanvulling kan zijn op je fysiotherapiepraktijk.

Inklapbare content

Versneld herstel na blessures

Rood Licht Therapie stimuleert de bloedcirculatie en cellulaire activiteit, wat kan leiden tot een sneller herstelproces voor patiënten na blessures zoals verstuikingen, spierblessures of postoperatieve ingrepen.

Vermindering van pijn en ontstekingen

Het therapeutische licht dringt diep door in weefsels en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Dit kan helpen bij het verminderen van pijn en ontsteking bij aandoeningen zoals artritis of chronische pijn.

Bevordering van mobiliteit en flexibiliteit

Door de stimulatie van collageenproductie en de versnelling van genezingsprocessen kan Rood Licht Therapie bijdragen aan het vergroten van de mobiliteit en flexibiliteit van patiënten, wat cruciaal is in de fysiotherapie.

  • Aantal sessies voor een optimaal resultaat

    Tussen 10 en 12 behandelingen. Voor behoud van resultaat: 2-3 onderhoud sessies per week.

  • Gemiddeld tarief voor één sessie

    €40 per sessie.

  • Aanbevolen tarief voor een pakket

    €350 voor 10 behandelingen

Ontdek hoe Rood Licht Therapie uw praktijk kan verbeteren

Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie - Dermatologen

Verbeterde herstelresultaten voor jouw patiënten

Denk aan een patiënt die worstelt met pijn en mobiliteitsproblemen. Met Rood Licht Therapie kun je pijn verminderen, ontstekingen minimaliseren en herstel aanzienlijk verbeteren in een kortere tijd. Zo kan je patient weer met vertrouwen hun dagelijkse activiteiten oppakken.

Helios Red Light Therapy - Rood Licht Therapie - Fysiotherapeuten

Extra Inkomstenstroom

Door Rood Licht Therapie aan te bieden in je praktijk, maak je klanten vertrouwd met deze therapie. Als ze ervoor kiezen om deze behandeling thuis voort te zetten, kun je als fystiotherapeut verdienen als affiliate van Helios.

Neem contact met ons op