Zeg vaarwel tegen je winterdepressie

Voel je je somber door het gebrek aan zonlicht in de winter? Helios Red Therapy lampen gebruiken speciaal rood licht om vermoeidheid en somberheid te verminderen, je energie te verhogen en je stemming te verbeteren. Zeg vaarwel tegen je winterdip met onze innovatieve rood licht therapie!

Nog niet overtuigd? Probeer onze lampen 120 dagen uit. Niet tevreden? Wij nemen je apparaat weer terug.

Probeer 120 dagen

Onze Rood Licht Therapie lampen

1 van 3

Hoe werkt het?

Wetenschappelijke studies laten zien dat rood licht therapie net zo effectief kan zijn als antidepressiva, maar dan zonder de negatieve bijwerkingen!

Dit is hoe:

  • Reguleert melatonine: Lichttherapie zorgt voor betere slaapkwaliteit en meer energie overdag.
  • Stimuleert mitochondriën: Lichttherapie verhoogt de energieniveaus en vermindert ontstekingen.
  • Verlaagt stress: Lichttherapie wordt als zeer rustgevend ervaren.

Meest gestelde vragen

Is rood licht therapie veilig?

Ja, rood licht therapie is veilig. Het heeft na duizenden wetenschappelijke studies nog nooit ernstige bijwerkingen getoond. Mensen die lichtgevoelig zijn kunnen echter beter geen roodlichttherapie gebruiken.

Alle Helios apparaten ondergaan uitgebreide tests en kwaliteitsborging. Helios apparaten zijn CE en RohS gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen in de markt.

Wat is het verschil tussen rood- en infrarood licht?

Rood licht is 660 nm en infrarood licht is 850 nm. Infrarood licht is niet met het blote oog te zien, rood licht wel.

650 Nanometer rood licht:
Wordt in hogere mate geabsorbeerd door het huidweefsel, waardoor het bijzonder effectief is voor het stimuleren van de gezondheid van de huid en het verhogen van de collageenproductie.

850 Nanometer nabij infrarood licht:
Heeft het vermogen om dieper door te dringen in het weefsel, organen en gewrichten, om inflamatie te verminderen en te herstellen.

Met Helios is het mogelijk om het rode en het infrarode spectrum zowel tegelijk als afzonderlijk van elkaar aan te zetten.

Hoe vaak gebruik ik rood licht therapie?

Gebruik rood lichttherapie 4 tot 7 keer per week, 10 tot 20 minuten per sessie.

Heb ik oogbescherming nodig?

Uit onderzoek blijkt dat rood licht therapie veilig is voor de ogen en kan helpen bij oogklachten zoals staar, macula degeneratie en oogletsel. Het kan zelfs het zicht verbeteren, vooral bij mensen boven de 40 jaar. Als het felle licht oncomfortabel is, kun je je ogen sluiten en nog steeds profiteren van de voordelen. Ook kun je gebruik maken van de bijgeleverde oogbescherming. Als je je ogen open wilt houden, vermijd dan direct in de lamp te kijken en kijk erlangs om comfortabeler te blijven tijdens de behandeling.

Krijg ik garantie?

Op onze meeste apparaten zit 3 jaar garantie, check hiervoor de specifiek product pagina.

Bevalt het toch niet? Geen probleem!

Twijfel je nog? Gelukkig hoef je ons niet zomaar op ons woord te geloven. Onze missie is om rood licht therapie toegankelijk te maken voor heel Nederland. We zijn zo overtuigd van de kracht van deze therapie dat al onze klanten het 120 dagen kunnen uitproberen.

Mocht je binnen deze periode tot de conclusie komen dat rood licht therapie niet bij je past? Geen probleem! Je kunt het Helios apparaat eenvoudig retourneren.

Shop Nu